ΕΤΑΙΡΕΙΑ


 

Η εταιρεία C.P. Specialites Homemade Food ιδρύθηκε το 2014 με κύρια ασχολία την παραγωγή έτοιμων κατεψυγμένων φαγητών υψηλής ποιότητας, με συνταγές από την Κυπριακή, Ελληνική και γενικότερα μεσογειακής κουζίνας. 

Το έμπειρο προσωπικό μας, επιλέγει πάντοτε εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες διασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα των προϊόντων μας. Τα προϊόντα μας είναι φτιαγμένα με μεράκι και αγνά υλικά. Η γκάμα των προϊόντων μας ανανεώνεται διαρκώς.


 

Το όραμα μας

Το όραμα μας είναι να παρέχουμε στους καταναλωτές μας μια μεγάλη ποικιλία από λαχταριστά σπιτικά φαγητά με τα πίο αγνά υλικά στηριγμένα στις συνταγές των μανάδων και των γιαγιάδων μας.

Δυστυχώς οι σύγχρονοι ρυθμοί ζωής έχουν ως αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι άνθρωποι να απευθύνονται στο γρήγορο και φθήνο φαγητό.

 

Εμείς θέλουμε να δίνουμε στους τελικούς καταναλωτές την δυνατότητα να τρώνε φαγητά που θα έφτιαχναν και οι ίδιοι στο σπίτι τους.

Χρησιμοποιούμε μόνο φρέσκα και ντόπια υλικά και ακολουθώντας τις παραδοσιακές γεύσεις και την μεσογειακή κουζίνα, φέρνουμε αγαπημένες γεύσεις στο τραπέζι σας!